Friss hírek, újdonságok

Hatalmas technológiai újdonság!

Szakrendelésünkre megérkezett a világ vezető ultrahangos technológiája, a jelenleg elérhető egyik legmodernebb, legjobb felbontású ultramodern ultrahang berendezése.

VE8-01

A General Electric Voluson Expert E8-as ultrahang-berendezése még nagyobb biztonságot nyújt a fejlődési-és kromoszóma-rendellenességek korai kiszűrésének terén.

Hasonló berendezéssel végzik a szűréseket a nagy múltú londoni Fetal Medicine Foundation rendelésén is. Ilyen felbontású berendezés pedig jelenleg Magyarország nyugati régiójában csak Szombathelyen érhető el.

Könnyen belátható, hogy a szűrések alkalmával természetesen nem csak a kromoszóma rendellenességek (Down, Edwards, Patau syndroma) valószínűségét vizsgáljuk, hanem bizonyos fejlődési rendellenességek (pl. szív, agy, húgyhólyag, hasfal, végtag) előfordulásának kiszűrésére is lehetőség nyílik.

Természetesen az ultramodern berendezéssel sem lehet mindig mindent kiszűrni, de a modern technológia, a fejlett szoftver-rendszer hatalmas előny a vizsgáló szakorvos kezében!

Új szolgáltatás a szakrendelésen!

Elérhetővé vált az emlő ultrahangos vizsgálata!

A nagy-felbontású ultrahangos-berendezéssel, sugárzás alkalmazása nélkül, ultrahangos technikával vizsgálható a női emlő, így lehetőség van a korai elváltozások, minél fiatalabb korban történő kiszűrésére.

A vizsgálatra az eddigi telefonszámon lehet időpontot kérni, a vizsgálat ára 12.000 Ft.