Bejelentkezés

Telefonon naponta a +36-20/9316-136 telefonszámon, vagy interneten:

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.

Kérem, az űrlap elküldése előtt olvassa el az időpontok lemondására illetve módosítására vonatkozó tájékoztatót!

 

Időpont módosítása, időpont lemondása

Tisztelt Páciensek! Ha a korábban lefoglalt időpontban valamilyen okból nem tudnak megjelenni, ezt kérem időben jelezzék! Ez az időpont valaki más számára fontos lehet, különösen, ha valakinek akut panasza van.
A lemondás, illetve időpont módosítása díjmentesen az egyeztetett időpont előtt 24 órával lehetséges. Erre telefon, sms, email, Viber illetve Whatsapp üzenet, Facebook (a 4dsopron oldalán privát üzenetben) és a 4dsopron.hu weboldala is igénybe vehető. Telefonon hétköznap 8.00-18.00. között, egyéb csatornákon a nap 24 órájában – hétvégén is – lehetőség van a lemondásra, indoklásra nincsen szükség.

24 órán belüli lemondás esetén

24 órán belüli lemondás esetén a következő vizit alkalmával 3000 Ft plusz díjat – rendelkezésre állási díjat – számítok fel.

Megbeszélt időpontban való megjelenés elmulasztása esetén

Aki előzetesen a lefoglalt időpontját elfelejtette lemondani és a megbeszélt időpontban nem jelent meg a rendelésen, a következő alkalommal a vizsgálat díján túl 50 % rendelkezésre állási díjat -5000 forint – számítok fel.

Késés esetén

Tisztelt Pácienseimet arra kérem, hogy az időpontjukra érkezzenek pontosan! Ha valaki elkésik és emiatt a vizsgálat nem kezdődik meg az előre megbeszélt időpontban, a késés ideje az Ő vizsgálati idejéből kerül levonásra, mivel az utána érkezők elvárják, hogy vizsgálatuk lehetőség szerint pontosan kezdődjék el. Ha a késés olyan mértékű, hogy a vizsgálat – szakmai megítélésem szerint – korrektül nem elvégezhető, a vizsgálat elvégzését nem tudom vállalni.

Megértésüket tisztelettel megköszönöm!